“NE KMEČI VIŠE” Osman Karić očitao lekciju Anđeli: Da li misliš da si pokazala svoje FETIŠE koje ne bi trebalo? ANĐELA VAN SEBE

Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su u emisiji i Anđelu Đuričić koja je pričala o sukobu sa Zoricom Marković a onda i o svojoj porodici.

– Greške si pravila na roditelje zaboravila zaljubla si se u ljubavi pogoubila Oca i majku si razočarala ,njihovo povjerenje si izgubila. Roditelji će ti preko svega preći, ali biće kritike i neće biti lijepih riječi. slušaj Miću i više ne kmeči – glasila je Osmanova pjesmica, a onda je rekao Anđeli da sa svima podijeli šta je danas pričakla kod Drveta.

– Rima mi se svidjela, sve je u skladu sa postupcima. Ne ljutim se, ako nemam loše postupke neće biti ni potrebe za rimama. Ne znam odakle da počnem i šta da kažem – rekla je ona.

Da li si se iskreno pokajala što se tiče Zorice? – upitao je Osman Karić.

– Da, ispala je kolateralne šteta cijele situacije. Jučer sam rekla da želim da spustim loptu. Što se mene i Zorica tiče Zvezdan nije uzrok, ona me ne voli i nije me gotivila. Vrijeđala me je bez razloga, nije ni ona zaslužila uvrede od mene, bile su moje uvrede gore – nastvila je ona.

– Rekla je da će te tužiti – rekao je Janjuš.

– Odlično. Ona je Milicu polivalal i pljuvala, šta ti roditelji trebali da rade? Ona mene da tuži, toliko o velikoj gospođi. Ne bih voljela da bilo ko zbog mene ima zdravstvenih problema. Ja kad uđem u crveno niko mi živ ništa ne može, ovakva nikad nisam bila. Nije mi najbolja situacija da bi me neko nagazio, a znam da to neko radi namjerno – govorila je Đuričićeva.

– Ja mislim da je to tvoj karakter – dodao je Osman.

– Jeste, ali nikog ne diram prva – poručila je Anđela.

– Najviše me je zaboljelo što nisam dobila čestitku od roditelja i prijatelja – nastavila je Anđela.

– Samo ću da te podsjetim, prijaljica ti je popadija da li misliš da svojim ponašanjem su se djevojke pomjerile od tebe? Da li si grešila u s*ksu i svemu što si radila? Da li misliš da si pokazivala svoje fetiše koje ne bi trebalo? – pitao je Karić.

– Ja sam se samo prepustila tome što me ja zadesilo. Meni je 6. maja slava, vjerujem da moji neće ništa da organizuju. Ja sam to jutro u toj raspravi dobila šamar realnost kakva je naša veza zapravo i šta mogu da očekujem u daljem nastavku veze, ja sam to tao doživjela – pričala je Anđela.

– Najbolje poznaješ roditelje, kad te vide u onom ludilu šta oni tad rade? – pitao je Janjuš.

– Ne znam, ne želim da mislim – rekla je ona.

– O čemu razmišljaš kad legneš ispod jorgana i zašto imaš tikove na svakih pola minuta? – upitao je bivši košarkaš.

– Ivan mi je rekao da je to primijetio, ne znam. Ja sam to sad osjetila dok nisam spavala, krenem da se trzam, ali ne mogu da se probudim. To je neka podsvijest, ne znam o čemu razmišljam. Moja razmišljanja su razna, negativna. Ja mislim da sam digla glavu i teme me ne zanima. Rekla sam šta imam sa njim, previše, a ništa nisam rekla – govorila je Anđela.

– Smetalo ti je tih pet metara kreveta, a kad si bila sretna pored Zvezdana i kad je Ana ušla nisi razmišljala. Da li si samoživa? – upitao je Osman.

– Jesam, to je dokazano. Meni to smeta i rekla sam njemu direktno. To jeste neralno, ali ko je znao da će ovo da me zadesi, ni on, ni Ana, ni Maja – odogovrila je Anđela.

Kurir.rs / Pink.rs