NAKON ZVEZDANOVOG NASRTAJA OGLASILA SE PECINA MAJKA: Neće mu biti dobro kada SAZNA ŠTA JE REKLA, slijedi KAZNA

Julijana Veljković, majka Nenada i Predraga Lazića oglasila se nakon što je Zvezdan Slavnić nasrnuo na Nenada i Predraga. Julijana takođe ni o Ani Ćurčić nema lepo mišljenje nakon svega.

– Gledala sam, loše sam i non stop pratim. I dalje gledam. Uopšte Predrag i Nenad nisu krivi. Zvezdan nije spreman da čuje iskreno mišljenje i zato napada slabije od sebe. Ja sam podnela tužbu protiv Zvezdana, i odgovraće za svoje pustupke kada izađe iz rijalitija kao i Miljan, Car i Petrući. Petrući je sinoć šutirao Pecu na kvarno. Zvezdana boli istina jer je Neca dobar komentator.

Meni njihov rijaliti ne treba, moja deca nisu potpisali ugovor da ih neko tamo ubije. Zvezdan je okoreli robijaš. On ako nije spreman da prihvati istinu, zašto ga drže tamo. Komentarisanje na lep način uvek može, moje sinove vređaju svi. Niko ne može da ih udara. Ja se njega ne plašim, još jednom ako mi budu dirali decu, ja ću da uletim u Belu kuću. Ja sam izgubila jedno dete, ne želim da izgubim njih dvoje – ispričala je Julijana i dodala:

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Ana i Zorica su foliranti. Prvo je pridobila Necu pa sada spletkari zajedno sa Zoricom, priča kako joj Neca dosađuje. Zorica priča sa Zvezdanom pa ode i ogovara ga, i onda priča loše o Ani. Zorica je dvolična, i sve radi zarad rijalitija. Zvezdan i Ana su teški foliranti – zaključila je Veljkovićeva za Kurir.