NAKON MARIJINE DISKVALIFIKACIJE, MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA JAVNOST – uskoro je ponovo gledamo na ekranima

Televizija Pink je potvrdila da je diskvalifikovala Mariju Kulić iz najgledanijeg rijalitija na Balkanu. U zvaničnom saopštenju stoji da je Marija samoinicijativno produžila boravak sa jednog na sedam dana.

Poznata Nišlijka se oglasila i tvrdi da, navodno, televizija Pink ne želi da da igračke malog Željka koje su ostale u rijalitiju.

Po svemu sudeći, obje zaraćene strane će završti na sudu iako u zvaničnom saopštenju na sajtu Pinka ne stoji, kao što smo navikli, obavještenje da će produkcija na sudu zahtjevati isplatu od 50.000 eura na ime odštete zbog kršenja ugovora.

I dok Marija kači bjesne objave na svom instagram nalogu, svi se pitaju šta radi za to vrijeme Miljana Kulić. Podsjetimo ona je zbog samovoljnog napuštanja Zadruge diskvalifikovana prije mjesec dana i čelnici najgledanije televizije traže odštetu od 100.000 eura.

Popularna Miksi ne gubi vrijeme na prepucavanja, kao njena majka, već je uzela stvar u svoje ruke i vrijedno zarađuje.

Naime, kontroverzna Nišlijka već tri nedjelje ima svoj profil na Tiktoku gdje ima tzv. mečeve sa drugim poznatim tiktokerima i na taj način zarađuje. Toliko joj dobro ide da je ugrozila i mesto Dalile Dragojević, koja je do sada od svih bivših zadrugara bila najpopularnija na ovoj kineskoj kontroverznoj društvenoj mreži koju mnogobrojni roditelji i čelnici žele da zabrane.

Moje ime je Miksi. Ja sam kraljica svih kraljeva Spremite se za najjači Big Match koji ste ikada gledali! – stoji u objavi.

Koliko će Miljana zaraditi u ovom slučaju, možemo samo da nagađamo. ali pošto ju je paparaco nedavno uhvatio kako se kocka, onda je pitanje da li će te pare dugo i da zadrži u svojim rukama.