NAJVEĆI PREVARANT IKADA! Ovako je filip Car prevario i zloupotrijebio gledaoce Zadruge – PUKLA NEVIĐENA BRUKA

Nakon završetka današnje emisije “Pitanja gledalaca”, Filip Car je izveo Ivana Dragića iz Bijele kuće, kako bi ga posavjetovao.

On se iznervirao tokom emisije kad je pričao o raskidu sa Aleksandrom Momčilović, a Filip mu je pričao o svom odnosu, te tom prilikom priznao da njega pitanja ne mogu da poljuljaju, jer mu od zajedničkih fan grupa njega i Aleksandre Nikolić stižu pokloni.

– Meni gledalac sad da postavi pitanje na konto Aleksandre, ne može da me poremeti. Naša podrška zajednička nam pošalje poklon. Nečija tuđa napiše da je protiv mene, i da nisu za mene, pošalju za Miću kirikii i sok, neka me ne volite… Ja znam kako je, možda ćete sutra da vjerujete ako sad ne. Ja sam vam drag, čim ste uzeli nadimak “Snajper babe” koji sam vam dao – rekao je Car.

Inače, Car redovno dobija poklone od podrške, a nedavno je za petomjesečnicu dobio i vjerenički prsten, koji još uvijek nije predao Aleksandri. Filip je redovno osuđivao zadrugare koji su u vezi zbog fanova, pa je ovim priznanjem pokazao da je licemjeran.