MOKA PRIZNAO DA LI SE SUOČIO S ANĐELINIM RODITELJIMA! Evo šta se sve dešavalo u stanu Zvezdanovog oca, Đuričićeva došla u suzama!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se uselili u stan njegovog oca Moke Slavnića, juče nakon diskvalifikacije.

Njih dvoje su se oglasili i objavili zajedničku fotografiju, a sada je Moka otkrio kako je protekao njihov prvi susret poslije osam mjeseci.

FOTO: PRINTSCREEN

– Bajato je sve, drago mi je da vidim sina, ne volim kako se sve završilo, mogli su da budu upozoreni, da im je ostalo još sedam dana, njihova bajka ostala je nedovršena. Drago mi je što je Zvezdan kod mene – rekao je Moka na početku razgovora, pa dodao:

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Ja ih polako upoznajem sa svime što se dešavalo, nisu još imali vremena, videće kako je sve to izgledalo, često je bilo jako surovo – rekao je Moka.

FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK

Slavnić je otkrio da li se čuo sa Anđelinim roditeljima.

– Nisam se čuo sa Anđelinim roditeljima, ona će to da ispegla sa njima, ona je perfektna. Ona je bila fantastična, osim onog što se dešavalo ispod ćebeta. Oni sređuju svoje misli, ona i ja imamo fantastičan odnos. Rekla je da sam je primio kao ćerku, plakala je od sreće. Oni su divan par, pravi par – zaključio je Moka, piše Blic.