MILJANA LUPA NA KAPIJU! Zahtijeva razgovor sa produkcijom – povukla očajnički potez nakon novog sukoba

Miljana Kulić je nakon žurke koju je organizovao Veliki šef nasrnula na Lazara Čolića Zolu. Miljana je uletjela u izolaciju i počela da udara Zolu iz sve snage, a obezbjeđenje je došlo munjevitom brzinom kako bi ih razdvojilo.

Nakon ovog incidenta, produkcija je izvela Miljanu sa imanja. Ona je otišla u Urgentni centar i tamo se našla sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ispred Urgentnog centra, njih dvoje su napravili scenu, pa su jednoj novinarki pokušali su da polome telefon kojim ih je snimala kako bi uradila sa njima intervju!

Kako prenosi “Blic”, od izvora sa lica mjesta, Kulićeva je došla da izvadi krv, ali kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.

Nakon što je vraćena na imanje, Miljana je ponovo ušla u okršaj sa Zolom, ali i sa Anitom Stanojlović. Kulićeva je zahtijevala od njih da je više ne spominju i da joj se ne obraćaju u rijalitiju.

Međutim, ubrzo nakon ovog sukoba, Miljana je ponovo željela da napusti rijaliti, vjerovatno kako bi razgovarala sa članovima produkcije.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako Miljana lupa na kapiju iz sve snage. Ispod ove objave se samo nižu negativni komentari na račun njenog ponašanja u rijalitiju.