MILJANA KULIĆ NAPRAVILA SKANDAL U URGENTNOM: Bolničko obezbjeđenje je IZBACILO, vikala na DOKTORE, tražila policiju…

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica napravili su haos u Urgentnom centru nakon što je ona napustila “Zadrugu”, piše Blic.rs.

Miljana je više puta doživljavala nervne slomove u rijalitiju, a sada je napravila scenu i ispred bolnice zbog čega je obezbjeđenje moralo da je izbaci.

: Printscreen Blic.rs

Kulićeva je navodno došla da izvadi krv, ali kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.

– Miljana je trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče “zovite policiju”. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbjeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici – rekao je izvor.