MILJANA KULIĆ NAPRAVILA SCENU U BOLNICI, HOĆE U ZADRUGU: Evo šta je uradila – MARIJA GRCA U SUZAMA

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, navodno je ponovo napravila scenu u Kliničkom centru, zbog toga što je čula da svi njeni bivši momci ulaze u šestu sezonu Zadruge, pa i ona želi da bude deo projekta po svaku cenu.

Iako joj je do nedavno život bio ozbiljno ugrožen, te lekari ne žele da je otpuste dok god joj svi parametri ne budu u granicama normale, čim je “živnula”, Miljana želi da se takmiči u rijalitiju.

Kada situacija eskalira i bolničko osoblje ne može da izađe na kraj sa njom, prema pisanjima “Republike”, zovu njenu majku Mariju da dođe i hitno je urazumi.

– Na odeljenjima nije dozvoljena poseta, ali ovo su hitne situacije jer je pacijentkinja divljala po bolničkoj sobi, a kako doktori nisu mogli da je obuzdaju, zvali su njene najbliže da zajedno probaju da je smire. S obzirom na to da njeno zdravstveno stanje posle komplikacije usled operacije želuca i dalje nije stabilno, ona mora da bude pod nadzorom lekara, koji sada strahuju da će krišom da pokuša da pobegne iz bolnice – priča izvor Republike i dodaje:

– Miljana se sada oseća dobro iako njeno stanje još nije skroz stabilno, pa ona misli da može već da ide kući. Svaki dan insistira na tome da je puste, ali zbog problema koji se stalno javljaju doktori moraju i dalje da je drže na oku. Ona stalno lista vesti, pročitala je da svi njeni bivši hoće u rijaliti, zna da se sad snimaju profili i non-stop traži da ide kući. Marija i Bebica su doleteli kada je počela da histeriše i priča lekarima da mora da izađe zbog “Zadruge 6”. Miljana je vikala na doktore: “Bolje me pustite da mirno izađem, nego da ovde pravim haos. Pobeći ću makar skočila kroz prozor!” To je najviše uplašilo lekare, pa su odmah pozvali njenu majku – priča izvor za gorepomenuti portal.

Kako se navodi, čim je dobila poziv iz bolnice, Marija se rasplakala, a kada je došla do Kliničkog centra navodno su satima pokušavali da smire Miljanu i objasne joj da još uvek nije trenutak da dobije otpusnu listu.

– Marija i Bebica su non-stop pod stresom. Svaki poziv lekara za njih je strah jer nikad ne znaju šta će doktori da im kažu. Miljana hoće u rijaliti, čim joj spadne temperatura i kad joj je bolje, ona hoće da ide iz bolnice. Još mesec dana će morati da se oporavlja, tako da rijaliti nikako nije opcija. Marija i Bebica su je satima smirivali, ali vide da ona nikako nije mirna što se napolju sve dešava mimo nje. Plaše se svi da noću ne pokuša da pobegne, ona nikad ne razmišlja o posledicama – zaključuje sagovornik “Republike”.