MILIONI U ŠOKU! POMIRILI SE ZVEZDAN I ANA? Ovo će promijeniti tok rijalitija! Ne skidaju osmijeh “Mi kada se pogledamo…”

U toku je još jedno izdanje emisije “Amnezija”, Osman Karić je kao svog gosta pozvao Zvezdana Slavnića, a milioni su bili šokirani tokom razgovora kada je Zvezdan govorio o Ani Ćurčić i lijepim uspomenama kroz osmijeh koji nije mogao da sakrije.

A onda se pridružila i Ana koja je doprinjela šoku kada se nadovezala na njegovu priču, a oboje nisu skidali osmijeh sa lica.

– Bio si sa Anom toliko godina, da li postoji neka anegdota iz vašeg života? Nije sigurno da ste se stalno svađali – kazao je Osman.

– Bolje nju da si pitao te neke stvari, jer je moj mozak sada kaša. Meni je jedna od smiješnih stvari kada odigram tiket. Često smo se zezali ko bolje priča engleski. Ona mi je bila simpatična kada je pitam da bi pročita neke klubove, ja kažem Swonsi, ona kaže:” Swonsea”, ili ima tako tih klubova, to je bilo baš smiješno. Ona je mene strašno ljudski zadužila za neke stvari, na to je dodata i velika ljubav strast. Vjerovao sam joj više nego što sam trebao – govorio je Zvezdan.

– A je l’ misliš da je ona tebi vjerovala? – upitao je Osman.

– Pa poslije svega ovoga sigurno nije. Zaljubio sam se, dobio sam tu neku emociju, nije to moglo drugačije – kazao je Zvezdan.

– Samo istina i ne boj se ničega – dobacio je Mića.

– Da li je ona mogla nekako da te zaustavi u onome što si radio? – glasilo je pitanje.

– Ne naravno, nije tu ona ništa, nije ni pokušavala jer je to nemoguće – rekao je Zvezdan.

Ana Ćurčić se pridružila svom bivšem partneru u razgovoru sa Osmanom

– Ja sam došla Osmane zbog tvog poziva. Ja sam morala često za Milano, on mi je dosta tu pomogao, to su bili lijepi trenuci – pričala je Ana.

– On je mislio neku anegdotu a ne lijepa sećanja – ubacio se Zvezdan. Ne znam da objasnim te naše fore i fazone. Nas dvoje se kapiramo čim se pogledamo. Naprimjer pamtim kada sam jednom došla kući dočekalo me je cvijeće, čokoladice, sve je on to lijepo upakovao. Iznenadio me je za koncert Džibonija – rekla je Ana.

– Nek ispriča kako sam je sačekao kad sam izlazio iz zatvora – kazao je on.

– Kćerka me je zvala, rekla da je imala sudar da dođem brzo do trgovačke škole, ja sam otišla odmah tamo, onda je on tu iznenada iskočio i rekao: “Jel se mi poznajemo”? – ispričala je Ana.

Detaljnije u video prilogu: