MILENA ĆERANIĆ SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA PRIZNANJEM: Otkrila da je bila sa OŽENJENIM, a ovo je rekla za Popovića

Pjevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju.

– Voljela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osjetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam voljela oženjenog, nego zauzetog – rekla je pjevačica.

Pjevačica pored muzike i glume, obožava i pisanje, a sada je otkrila da je talenat za umjetnost naslijedila od oca.

– Tata je jako veliki umjetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gdje ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš, da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umjetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Na njega sam naslijedila taj talenat i u posljednje vrijeme i ja sam počela da pišem, ali poeziju.

Milena Ćeranić bila je učesnica rijalitija “Farma” zajedno sa tadašnjim momkom Nemanjom Stevanovićem, ipak, rijaliti joj nije ostao u dobrom sjećanju.

– Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj dio sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa „Farme“, jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lijepo pozdravim, jedino o Žiki nemam lijepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uvjerili da je lagao – rekla je Milena i otkrila, kako reaguje na izdaju bliskih ljudi.

– U jednom periodu sam osjećala neku vrstu mržnje, ali jednostavno moraš da oprostiš da bi imao mir u sebi. U najgorim trenucima, kada sam se najgore osjećala zbog tih ljudi, dala sam zadatak sebi da svaki put, kada osjetim loše nešto prema tim ljudima, odem u crkvu i upalim im svijeću za zdravlje. To sam radila pune tri godine. Kada sam se riješila tih loših osjećaja, ja sam prodisala i počela sam da osjećam svoju sreću. Više nisam osjećala ništa prema tim ljudima. Ja im od srca želim svu sreću – kaže pjevačica.

Milena je za kraj prokomentarisala i predstavnika Srbije na pjesmi Evrovizije, Luke Blacka:

– Nisam čula pjesmu, ali nisam ni ljubitelj konceptualne umjetnosti, jer meni je u tome uvijek nešto mračno. Nemam želju ni da je čujem – zaključila je Milena Ćeranić za “K1”.