Milan Milošević okreće novi list, pa riješio da obilježi PREDSTOJEĆI PERIOD! Na ovaj način najavio PROMJENE, mnogi ostali šokirani (FOTO)

Popularni voditelj Milan Milošević, riješio je da donese mnogo promjena u svoj život i karijeru, kako bi i na profesionalnom nivou, a i na ličnom napredovao, pa je prvi korak šokirao sve kada je odlučio da da otkaz na televiziji Pink na mjestu voditelja Zadruge.

Milan je donio odluku i o prelasku na svoje novo radno mjesto, a dok radi na novom projektu koji jedva čekaju milioni koji su ga pratili, on svakodnevno iskorištava svoje slobodno vrijeme kako bi odmorio i bio spreman za nove izazove koji ga očekuju.

Nakon što je promijenio frizuru, voditelj je donio odluku da na grudima istetovira zvijezdu koja opisuje njegov status, budući da je tokom godina njegove televizijske karijere on upravo to i postao.

Foto: Privatna arhiva

Ekipa portala sd.rs kontaktirala je Miloševića kako bi im pojasnio značenje nove tetovaže na svom telu, budući da već ima istetovirane zvezdice na vratu.

– To sam uvek želeo, ja jako volim zvezde, čak sam i postao jedna (smeh)! Od malena me zovu “Milan zvezda”. Prezadovoljan sam, izgleda kao da sam se rodio sa njom – rekao je Milan za Srbija Danas, a na pitanje o novom radnom mjestu, odgovor je ostao tajanstven:

Foto: Privatna arhiva

– O tome ćemo uskoro, naša saradnja je odlična, tako da ćete prvo vi znati, ali ne želim da govorim dok ne bude sve spremno, ja radim i dok odmaram, moja glava nikad ne spava, uvek razmišljam o skandalima i gledaocima, gledanosti, valjda sam tako navikao, mada se trudim da se što više opustim , ovaj odmor mi je bio preko potreban, ali zato kada krenem, biće pun gas, ja sam nezaustavljiv, takav sam prirodno, moje drugo ime je uspeh i gledanost, pa je zvezda na mojim grudima sasvim prirodno legla (smeh) – rekao je Milan.