MIKICA OTVORIO DUŠU O MILICI, EVO ŠTA JE PRIZNAO: Šta će mu žena na ovo reći?

Tvrdi da između njh ne postoji ništa

Blisko druženje Milice Veselinović i Mikice Bojanića danima je jedna od centralnih tema u “bijeloj kući”, a ovom prilikom Mikica je ispričao svoju stranu i kako on gleda na cijelu situaciju.

-Ne može da mi naruši reputaciju, a kamoli brak. Više se puta potezalo to, ali to sam ja. Da se priča iza leđa ja sam više puta čuo, ali me ne dotiče i ne vidim to tako. Kad nešto ne mogu da ti nađu, oni se hvataju za slamku kako bi mi stavili etiketu – rekao je Mikica.

-Pričaju da primijećuju tvoju sklonost da šaraš i bacaš oko na mlađe jdevojke, ali da bi te zaštitili i poštjedeli ćute i ne pričaju transparentno – rekao je voditelj.

-Ta osoba je mogla da presječe i kaže da misli ili ne misli tako i naravno da ljudi imaju prava da misle. Ja nigdje nisam prespavao. Vjeruj mi da bi me više pogodilo da mi djeca zamjere nego žena, ako me razumiješ – rekao je Mikica.

-Da li misliš da ih poštuješ na pavi način ako zadruagri kažu da ti Milica sjedi u krilu i da komentarišeš njenu zadnjicu? – pitao je Darko

-A zašto mi nisu komentarisali igranje za rođendan. Ja sam to što jesam, zavoljeli su moj duh da mogu sa Mićom od 60 i djevojkom od 18 isto. Mene su naveli i za najdruštveniju osobu. Ja sam ljudima ne mogu reći dao, ja sa Milicom ovakav odnos imam mjesecima. Te naše šale i kako pričamo jednostavno nikad je nisam pogledao na taj način. Nikad mi nije sjela u krilo, nije bilo dodira, gotivimo se. Ja samo kažem da se ugojila i da je debelo*uza. Nisam komentarisao da li je dobra ili loša. Pa ja sam Majine grudi komentarisao, ja sam takav i znam da mi žena i djeca neće zamjeriti. Moja žena zna i moj osmijeh i pogled. Što mi nisu zamjerili kad me je Tamaris izmasirala – rekao je Mikica, pa dodao:

-Sve što mogu da kažem je da šta god bih krenuo da pričam ispalo bi da se pravdam. Ja gotivim Milicu, jednostavno sa njom na taj neki njen ludački fazon. Ja znam za svaku njenu emociju i kritikujem je za sve i pita me za savjet – rekao je Mikcia.