MENSUR VEĆ PRAVI HAOS: Crven kao paprika pjeni na cimera iz Crne Gore, a za sve je kriva ONA!

Voditeljka Maša Mihailović danas je ušla u Bijelu kuću kako bi učesnicima rijalitija “Elita” čitala pitanja koja su gledaoci imali priliku da im postavljaju putem zvanične Fejsbuk stranice. Ovo je emisija koja je u svakoj sezoni remetila odnose u Bijeloj kući, pa je tako bilo i danas.

Naime, Mensur Ajdarpašić ušao je u sukob sa Nikolom Bukilićem zbog odnosa sa Teodorom Radojčić. Gledaoci su želeli da čuju da li će se Nikola boriti za Teodoru, a kad je Mensur dobio reč da komentariše situaciju, tenzija je dostigla vrhunac.

Foto: TV Pink/printscreen
Nikola Bukilić

– Mi smo rešili sve, doduše ništa nije ni bilo između nas. Prilazio sam Teodori, sve sam joj objasnio, pa tek onda prišao Anđeli – rekao je Nikola Bukilić.

– Meni su oni kao par vizuelno zanimljivi i izgledaju predobro, ali da li su se mentalno našli to izgleda da nisu, Mislim da je on mlad i nezreo. Samo i po izgledu ona izgleda mnogo opasnije od tebe – rekao je Mensur, a po Teodorinoj rekaciji mnogi su zaključili da se složila sa njim.

Foto: TV Pink/printscreen
Mensur Ajdarpašić

Podsjećamo, mnogi učesnici rijalitija “Elita” primetili su da su se Mensur i Teodora zbližili i da mnogo vremena provode zajedno, zbog čega se njihov odnos dosta komentariše na društvenim mrežama. Za Ajdarpašića je poznato da je kroz rijalitije imao jako turbulente veze, zbog čega mnogi smatraju da je Teodora tip djevojke koja mu je zapala za oko.

Da li će njih dvoje dati šansu jedno drugom na ljubavnim poljima ili će samo ostati prijatelji, ostaje da pratimo kroz rijaliti.