MARIJA KULIĆ KIPTI OD BIJESA! Miljanina majka se ne smiruje, otkrila detalje nemilog događaja: Ugrizla je mene i Nenada, pobjegla je!

Miljana Kulić obratila se novinarima večeras tvrdeći da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, a Marija Kulić je sada ispričala potpuno drugačiju priču.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Marija se javila i za Informer izjavila da Nenad nije pretukao Miljanu, već da je ona izujedala njih:

– Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto to je istina – u jednom dahu izjavila je Marija Kulić koja je dodala:

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Sad ću da vidim da pozovem policiju. Ona je bolesna i napravila je ovde haos. Dete ne može da raste pored takve majke. Ona je jedna, nas je ovde petoro. Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos. Niko je nije ni pipnuo. Mi, bolesni ljudi da trpimo ovo, nema šanse – nastavila je uznemireno da govori Marija koja je, potom, otkrila i šta se sada dešava s Miljanom:

FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

– Eto je tu ispred kapije. Pobegla je, zna da ću da zovem (prim. aut. policiju). Ćerke, Nenad i ja smo tu, suprug je otišao da kupi voće. Sad ću da vidim šta ću – kazala je Marija Kulić, a potom prekinula vezu.

Miljana Kulić večeras je prijavila novinarima da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, dok je on izjavio da to nije istina.