MAJA RIJEŠILA DA OPET OTME FILIPA OD ALEKS?! Isplivale TAJNE PORUKE koje će Nikolićevoj srušiti svijet!

Starleta Maja Marinković se oporavlja od operacije zadnjice, nakon čega se očekuje njen ulazak u “Elitu”. Kako za sada mora da odmara kod kuće, Marinkovićevoj je poprilično dosadno, te vrijeme koristi da provocira bivše cimere, kao i partnere.

Mnogi smatraju da Maja i dan-danas nije uspjela da preboli Filipa Cara, sa kojim je bila u vezi, pa ga svakodnevno provlači kroz svoje objave na Instagramu i time “pecka” njegovu vjerenicu, Aleksandru Nikolić.

U prvom storiju koji je starleta objavila, jasno je stavila do znanja koje su joj namjere. Ona je drugaricu koja se požalila da je dečko u koga je zaljubljena našao djevojku, i da zbog toga želi da se ubije. Maja joj je savjetovala da bude najljepša i nađe nove momke dok god je dotični ne bude molio za vezu.

Maja MarinkovićFoto:instagram printscreen/Maja Marinković

Potom je poslala još jednu otrovnu strelicu, podijelivši video u kome je Aleksandri užasno zbog prevare koju je počinio Car, a kojom se Marinkovićeva naslađivala u “Zadruzi”.

Filip Car, Aleksandra NikolićFoto:instagram printscreen/Maja Marinković

Maja je objavila svoje fotografije, dok je u pozadini išao hit Tijane Dapčević “Ona to zna”, te su brojni fanovi zaključili da je ovim stihovima željela staviti Aleksandri do znanja da bi je Car u svakom momentu ostavio, ili bar prevario sa Majom.

Maja MarinkovićFoto:instagram printscreen/Maja Marinković

– “Ona to zna, zato me tako i gleda, ona to zna, tebi ni blizu mi ne da. Ona to zna, da moji te dodiri lože, ona to zna, al’ briga me, šta mi može?” – glase stihovi ove pjesme, koju je Maja objavila putem storija.