MAJA MARINKOVIĆ POSLIJE INCIDENTA SA ANĐELOM: Ovako izgleda nakon što je Anđela fizički unakazila i vukla po podu!

Kao što smo već konstatovali i imali priliku da vidimo, jutro u “Zadruzi” je u najmanju ruku, burno započelo. Od manijakalnog divljanja Zvezdana Slavnića po imanju u Šimanovcima, preko diskvalifikacije Aleksandre Sane Momčilović, pa sve do padanja u nesvijest Milice Veselinović, dogodio se i pravi ženski klinč.

Maja Marinković

Anđela Đuričić i Maja Marinković su se fizički obračunale u “uglu” imanja, gde su mislile da ih kamera ne vidi, te su jedna drugu počele da čupaju za kosu. Kako je Veliki šef već rekao, više se propusti neće tolerisati, te je donijeta odluka da se Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikuju iz “Zadruge 6” i samim tim izgube šansu da se bore za glavnu nagradu. Sve je sada interesovalo, kako to izgleda Maja Marinković i kako se osjeća nakon svih ovih dešavanja.

Maji Marinković biće ukazana pomoć, poslije brutalnog čupanja i vukljanja po podu od strane nekadašnje cimerke Anđele Đuričić, koja je zbog ovog nedoličnog ponašanja i diskvalifikovana.

Marinkovićeva je vidno uznemirena nakon pomenutog dešavanja, ali se stojički drži, što je njoj svojstveno oduvijek bilo.

Maja jeste zadobila ogrebotine po butinama i zadnjici, budući da se odrala kako je pala kraj bazena, ali se podigla i sve to podnijela, dok je Đuričićevu odvodilo obezbjeđenje. Također, ostala je i bez nekoliko pramenova svoje kose, preciznije ekstenzija koje su njen zaštitni znak.

Zadruga

Detaljnije o njihovom okršaju pogledajte u narednom video zapisu.