LUNA ĐOGANI OTKRILA KAKO ĆE NAZVATI MALU NASLJEDNICU: Ovaj izbor mnoge je ostavio u nevjerici

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković čekaju drugu bebu, a vijest o trudnoći juče je odjeknula kao bomba u domaćim medijima.

Bračni par već ima ćerkicu Miju, koja će u junu ove godine napuniti dvije godine, a njihovoj sreći zbog drugog blagoslova nema kraja, naročito jer je Đoganijeva prije nekoliko mjeseci nažalost imala pobačaj.

Kako je sretne vijesti objavila na svom Instagramu, Luna je odmah otkrila i da čeka još jednu djevojčicu, zbog čega je radost još veća.

– Moja ljubav dobija sestru, svog najboljeg prijatelja za cijeli život, da se prate kroz život i čuvaju! Toliko sam željela da znaš šta znači imati seku/ batu i da nikada ali nikada ne budeš sama! Mia buduća starija sestra – napisala je Đoganijeva pored fotografije svoje ćerke sa balonima u roze boji koji su i otkrili pol bebe.

Luna nikada nije krila da joj je najveća životna želja da postane majka, a mnogi se sjećaju kada je još u prvoj sezoni rijalitija Zadruga govorila o imenima koje bi dala svom djetetu.

– Ja bih… ma samo da su blizanci. Više volim žensko, meni su u porodici ženska djeca, ali samo da je živo i zdravo – pričala je Luna tada, nakon čega je otkrila koja imena joj se dopadaju.

Volim muško ime Andrija. Ali i Živorad, Milenko, Žaklina, Živica, Verica, što da ne? Meni se sviđa i Jadranka, kao moja baba. Jadranka i Jagoda, Žiža. Trebalo je da se zovem Marija Đogani – pričala je Luna tada.