LJEPŠI OD OGNJENA?! EVO KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO DANIJELE DIMITROVSKE: Njih dvoje se više ne kriju

Danijela Dimitrovska je u vezi sa bivšim fudbalerom koji se zove Jevrem.

Njih dvoje se po pisanju magazina Story više ne kriju, a fotografija sa njegovog Instagram naloga dovoljno govori u prilog tome koliko je zgodan!

Očigledno je da su njih dvoje kliknuli na prvu, s obzirom na to da je Danijela jedna od najljepših žena iz domaćeg javnog života, te da je jedan naših najpoznatijih top modela u svijetu. A kako kaže naš narod – sličan se sličnom raduje, pa su tako i njih dvoje kliknuli i nema sumnje da su jedan od najljepših parova sa naše javne scene.

 

Podsjetimo, Danijela i Ognjen stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a ona je jednom prilikom istakla da je razvod “smrt” bez umiranja. Takođe, otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

– Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg djeteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće – rekla je Danijela za “Blic”, a onda otkrila da joj je sestra velika podrška, ali da su njih dvije jako različite.

Kurir.rs/ Alo