“KAZNA OD 50.000 EVRA JE NIŠTA U ODNOSU NA MOJ RAZVOD!” Ša otkrio koliko ga je koštala veza sa Tarom Simov i da li se kaje

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša gostovao je u emisiji kod svoje bivše ukućanke iz rijalitija, Dalile Dragojević.

Reper je progovorio na brojne teme, a otkrio je i kako je njegovo učešće u rijalitiju uticalo na njegov privatni život.

Poznato je da se Ša razveo zbog svoje afere sa Tarom Simov u Bijeloj kući. Nenad je sada objelodanio da je on platio Tarinu kaznu od 50.000 evra, ali da se ne kaje zbog toga koliko zbog propasti svog braka.

– U kobnoj četvorci potpisao si za Taru kaznu od 50.000 evra da joj ti lično platiš – kazala je Dalila.

– To je ništa u odnosu na ono što sam izgubio zbog toga što se desilo u tom rijalitiju. To je preozbiljna cifra, ali u odnosu na ono što sam izgubio time što sam potpisao papir za razvod braka je ništa! Htio sam prema svima čist da ostanem – rekao je Ša.

– Da ti neko kaže: “Ša, plati 50.000 evra da ti se vrati stari život prije četvorke”, je l’ bi platio? – pitala je Dalila.

– Ne, ne želim da mi se vrati stari život. Ja sam izgubio stari život, sad sam opet pronašao sebe i opet sam stari Nenad. To je jedna preozbiljna životna lekcija – rekao je reper.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.