KAKVA BOMBA – SVI ŠOKIRANI IZGLEDOM MAJKE ANE KORAĆ: Ona objavila sliku, NE PRESTAJU KOMENTARI

Evo od koga je starleta naslijedila atraktivni izgled.

Ana Korać nedavno se porodila i na svijet donela sina, a o starletinim brojnim estetskim poduhvatima bruje društvene mreže bez prestanka.

Da bivšoj zadrugarki nisu bile potrebne brojne korekcije nabolje svjedoči njena majka Ljiljana.

Za razliku od Ane, Ljiljana ima kratku kosu i dok jedni tvrde da se i ona podvrgla određenim estetskim korekcijama poput ćerke, drugi navode da je starleta naučila majku da fotošopira fotografije.

Naime, Ljiljana je sada na svom profilu pokazala koliko je ponosna što je postala baka i zajedno sa svojom mezimicom i unukom pozirala i sve objavila, nakon čega je uslijedila lavina komentara.

Moje dvije najveće ljubavi – napisala je Ljiljana uz fotku, a komentari su se samo nizali.

“Prelijepi ste”, “Preslatki ste”, Kakva ljubav”, “Ponosna baka”, “Predivno”, “Kao da su drugarice, super izgleda žena”, “Čini mi se da je i ona imala intervencije na licu, nije ovako izgledala”, “Kakva bomba, ljepša si od ćerke”, samo su neki od komentara pratilaca.
Podsjetimo, njena majka se rijetko pojavljuje u javnosti a tokom učešća u rijalitiju bila joj je najveća podrška, a i sama Ana jednom prilikom je progovorila o njoj:

– Meni je porodica sve na svijetu. Majka mi je oslonac u životu. Za mene je ona najbolji roditelj na svijetu. Ponosna sam i sretna što sam imala privilegiju da baš ona bude moja majka – rekla je Ana jednom prilikom.