KAKO DA UKRASITE JELKU DA PRIVUČETE SREĆU, NOVAC I LJUBAV 2023. GODINE: Saznajte koje boje kugli treba da izaberete!

Kako da ukrasite novogodišnju jelku za sreću, ljubav i novac u 2023. godini – feng šui savjeti za izbor boja i ukrasa!

Prema kineskom kalendaru2023. je godina Crnog Vodenog Zeca. Koje ukrase prema feng šuiju izabrati kada želite da privučete sreću, novac i ljubav tokom cijele godine?

Novogodišnja jelka, osim što ukrašava prostor i donosi pozitivnu energiju, onda je povezana sa klepim emopcijama. Kada kitite jelku sa porodicom, povezujete se, zajedno radite nešto ispunjeni radosti.

Da biste privukli sreću u novoj godini, feng šui ukazuje da su vam potrebni svijetlo – tirkizne, plave i zelene kuglice. Možete je ukrasiti i jakim svjetlima kako bi privlačila pažnju u domu i činila atmosferu u kući što više prazničnom.

Da biste privukli ljubav, trebalo bi da okačite uparene ukrase na jelku. To mogu biti snježno bijeli golubovi, mandarinske patke ili nježna ružičasta srca. Oni koji su već pronašli svoju sreću trebalo bi da okače par bilješki na novogodišnju jelku sa željama i porukama ljubavi i zahvalnosti jedni prema drugima.

Da biste privukli novac za novu godinu, feng šui ističe šišarke. Mogu biti ukrašene zlatnim ili srebrnim šljokicama. Za dekoraciju su pogodni i mali čokoladni medaljoni u zlatnoj foliji.

Feng šui stručnjaci predlažu da jelku smjestite u zavisnosti šta želite i očekujete od naredne godine:

Istok (zdravlje i porodica)
Jugoistok (novac i obilje)
Jug (slava i reputacija)
Sjever (karijera)
Centar doma (za stvari srca)
Zapad (kreativnost)
Sjeveroistok (za samopouzdanje)
Sjeverozapad (za povezivanje i komunikaciju)
Jugozapad (za ljubav)