KAKAV ŠOK “BEBO MOJA, OPUSTI SE”: Nakon svih svađa i haosa, Zvezdan tepa i mazi Anu – potpuni preokret u “Zadruzi” (VIDEO)

Ana Ćurčić nakon sukoba sa Zvezdanom Slavnićem je otišla kod kapije, gdje je pokušavala da bude sama i da se smiri sa svojim mislima. Malo za njom došao je i Zvezdan gdje je sve vrijeme pokušavao da joj se obrati, na šta ona nije obraćala pažnju.

A bebo? – rekao je Zvezdan.

– Sad i normalno kad hoću, ti nećeš da pričaš sa mnom. baš je ružno, kao da sam ja neka papuča. – nastavio je Zvezdan.

– Hajde bebo malo da se ispričamo, evo vidiš, spustili smo loptu! – nastavio je.

– Daj da iskoristimo ovu priliku čovječe kako treba. nećeš, a? Praviš se mangup? Bebo, bebo? Igraš na patetiku, jadna ti i te priče? – nastavio je Zvezdan.

– ‘Ajde Anči, ‘ajde da pričamo. Evo sto puta si htjela da pričaš, ‘ajde sad da pričamo. – nastavio je.

– Što kažeš da si nesigurna kad stojim 15 metara od tebe? -upitao je.

– Bebo šta ti je, bebo? Je li bebo? Bebo? koji ti je ku*ac, ja asm jebote. šta ti je, opusti se. – nastavio je Zvezdan.

– Mislim da sad pola Srbije govori jao jadna ona, sjedi pored kontejnera, puši cigaru, sirotica naša.. Hoćemo li patetika, a? -nastavio je Zvezdan da priča sam as sobom.

Bebo misli na zdravlje moje, vidiš da stojim ovdje, zalediću se! Hoćeš da nas maltretiraš a? Nećeš da kažeš dvije rečenice, tri i da se raziđemo kao ljudi.. – rekao je Zvezdan.

– Daj ovaj trenutak akd se zamorimo pa možemo da pričamo normalno.. Nećeš, a? Je l’ vidiš šta radiš? Je l’ vidiš šta radiš, alo? Možeš da se okreneš da kažeš dvije, tri riječi i da završimo? – nastavio je Zvezdan.

Detaljnije u videu ispod.