KAKAV SKANDAL – ANĐELA PREVARILA NACIJU?! Isplivala fotografija koja LEDI KRV u žilama, evo kada je STVARNO rođen njen POKOJNI BRAT

Anđela Đuričić tokom prethodne sezone u “Zadruzi” govorila je o tragediji koju je zadesila njena porodica, tačnije o pogibiji svog rođenog brata.

Anđela Đuričić

Region je plakao sa njom kada je govorila o detaljima nesreće i posljednjem danu provedenim sa svojim bratom.

Jedna stvar je jako zasmetala fanovima, a to je pogrešan datum rođenja pokojnog Nikole.

Prošle godine, kada je govorila o pokojnom bratu, rekla je da mu je 16. marta rođendan, kao što je i danas, kod Drveta mudrosti plakala i sjetila se svoje porodice.

– Danas mi nije dan, iskreno da ti se povjerim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvijek. Danas nije moj dan. Ja danas 16. mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvijek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na “Pitanjima gledalaca”. Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas – rekla je Anđela, pa im se direktno obratila:

– Moram da se obratim porodici, mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro , stvarno nije tako, razmišljam o vama svaki dan. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam da vam nisam neke probleme nanijela, jer to ne bih mogla da podnosim – progovorila je Anđela sa suzama u očima.

Ako je po sajtu za preminule, gde se i dan danas nalazi umrlica Anđelinog brata, Nikola je rođen ne u martu, već u avgustu.

U istom mesecu je 24 godine kasnije tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok zadrugarka uporno spominje drugi datum.

Anđela Đuričić

S obzirom da je Anđela ove godine uplovila u odnos sa 22 godine starijim muškarcem, rasturila mu brak i kako fanovi kažu, pokazala pravo lice, ovo je samo dodatno zgrozilo domaću javnost, te se postavlja pitanje gde je kraj njenim lažima i prevarama.

Anđela Đuričić

Kurir.rs