JEZIVI TIK TOK IZAZOV DOVODI BEOGRAĐANE U OPASNOST! Snimak s pančevačkih ulica LEDI KRV U ŽILAMA – da li je ovo moguće?! (VIDEO)
Nove TikTok izazove i dalje preplavljuju Srbiju, a posljednja scena zabilježena u Pančevu ostavila je ljude u nedoumici – da li je to još jedan izazov ili nešto drugo?

Fotografija Pančevca koji se vozi na krovu automobila “golf” postala je pravi hit na društvenim mrežama i izazvala je veliku pažnju i komentare.

Prema riječima autora ove fotografije, muškarac se neko vrijeme vozio na ovaj način u naselju Vojlovica u Pančevu. Ova vrsta ponašanja izazvala je zabrinutost kod mnogih ljudi.

Dok jedni komentarišu da je sve to dio trke za lajkove i pažnju na društvenim mrežama, drugi se pitaju da li je piće moglo da bude faktor u ovom rizičnom ponašanju.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se i opasni video trenda kojeg su proslavili mladi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Kako kažu izmislili su novi trend koji bi trebao biti zanimljiv.

Naime, mladić se popeo na krov putničkog automobila marke Golf 3 provozao se par metara tako, da bi na semaforu sišao sa krova pa se opet popeo. Cijeli video klip su objavili na TikToku kako bi skupili što više lajkova i pregleda piše Crna-Hronika.

Na video klipu se vidi početnik vozač koji ne zna pokrenuti pravilno automobil i “pametni” mladić koji visi na krovu njegovog automobila.

Rekli bi da je ovo prije svega opasna i glupa “furka” u kojoj se možete povrijediti, i sebe i druge. Cijeli slučaj prijavljen je i MUP-u Kantona Sarajevo.