“JEDNOM ZA SVAGDA: NISMO PRAVILI DIJETE!” Tara Simov zapalila internet, iznijela najintimnije detalje!

Bivša zadrugarka Tara Simov čeka prvo dijete sa svojim izabranikom Danilom, a u međuvremenu je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Ona je najavila da će u nekom izvjesnom periodu rado odgovarati na najzanimljivija pitanja svojih pratilaca, kao i da će imati “match” sa Miljanom Kulić na popularnoj mreži koju preferiraju mladi, Tik-tok-u.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Da li ste radili na detetu, ili se spontano dogodilo – glasilo je jedno od istaknutih pitanja.

Foto: instagram printscreen/Tara Simov

– Često dobijam ovo pitanje, pa bih da odgovorim jednom za svagda. Nismo pazili, a kad smo razmišljali šta ako ostanem trudna smo bili oboje u fazonu – ako dođe do trudnooće, super! Svakako smo u tom momentu kratko bili zajedno. Logično da nismo pravili dete posle dva meseca, ali nikad abortus nismo razmatrali kao opciju. Od početka je imeđu nas bili nešto neobjašnjivo, tako da se sve dogodilo baš kako treba – glasio je detaljan odgovor bivše zadrugarke.

– Da li planiraš neki ozbiljan posao kad beba malo poraste, pa i na poslovnom planu budeš ostvarena – glasilo je još jedno od pitanja.

Foto: instagram printscreen/Tara Simov

– Ozbiljan posao već imam! Posle porođaja spremamo sve i svašta, ne bih svoj posao menjala ni za jedan drugi – odsečna je bila Tara.