“JA SAM TEBI SAMO SPRDNJA!” PUKLA TIKVA! Zola i Slađa raskinuli vezu zbog intimnih odnosa: “Jako me je razočarala!”

Tokom nastavka emisije “Pitanja gledalaca”, pokrenula se tema odnosa Lazara Čolića Zole i Slađane Lazić koji su, na kratko, ušli u ljubavni odnos.

Iako se dosta spekulisalo da su oni u “fejk” vezi zbog opstanka u Zadruzi, sada se pojavio novi problem.

Naime kako je Zola rekao, jako je razočaran u Slađu, dok Lazićeva smatra da je za Lazara ona sprdnja, te da je glavni problem taj što ona ne želi da ima intimne odnose sa njim u Zadruzi.

– Iskreno, ima li nešto što te odbija od Slađe, da li ti fali pažnja? – glasilo je pitanje.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Odbija me to što nije iskrena, folirant je, sinoć sam uvideo neke stvari. Njoj je bitno samo kako će se predstaviti gledaocima. Bilo je sinoć to pitanje za sek*ualni odnos, ona je imala toliku želju da se opere kod gledaoca, nije je zanimalo kako se ja osećam. Razočarala me je, izneverilo. – govorio je Zola.

– Znam da je razočaran, ali ne verujem ni ja njemu. On itetako veruje ovde ovim ljudima, a meni nešto kaže. Ja imam prava da branim svoju čast i poštenje, ja moram da demantujem to što se pričalo. Meni je jako krivo što se on razočarao, ja sam bila iskrena sa njim. Mislim da je problem taj se**ualni odnos, što ja ne želim. Ja sam tebi sprdnja, to priča cela kuća – kazala je Slađa.

– Što se tiče tog s**sualnog odnosa, ona je meni na početku rekla da je njoj najbitnije u odnosu s**sualni odnos, da se razmemo – kazao je Zola.