ISPLIVALI TAJNI RAZGOVORI PRED ULAZAK U RIJALITI! Ana se čula sa NJIM – pljuvao po Anđeli i Zvezdanu, pa se situacija preokrenula

Ana Ćurčić je tokom razgovora sa Zoricom Marković otkrila da se čula sa pojedinim zadrugarima pre ulaska u “Zadrugu”, tačnije sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Ja sam ga kontaktirala prije nego što sam ulazila. Ja sam znala da je on kockar. Zezali smo se preko poruka oko ruleta i tih stvari – govorila je Ana.

– Nije trebalo nikoga da kontaktiraš, poslije svega što si proživljavala, to je greška. Ti kontakti su ti se obili o glavu – kazala je Zorica.

– On meni za Anđelu kaže: “Ma gdje je fina”, onda mi je slao snimke i slike Anđele i Zvezdana i kao pružao mi podršku, ali je opravdavao njega zbog zatvorenog prostora i slično. Znači, on je meni pljuvao njih – rekla je Ana.

– Vidi Ana, ništa nije bolje ni napolju, ali ništa ne može da se mjeri sa vašom situacijom, ali samo vas dvoje morate ovo da sredite. Šta ste vi nama uradili da ja nešto komentarišem – nastavila je Zorica.

– Ja sam ga voljela, praštala, borila se – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: