ISAK NE MOŽE BEZ HRANE! Šabanović pred let kupuje hranu u pekari na aerodromu! HIT PAPARACO

Isak Šabanović redovan je gost na beogradskom aerodromu.

On u posljednje vrijeme često nastupa po dijaspori, a naš paparaco uslikao je pjevača prethodnog vikenda prije nego što se ukrcao na avion. Isak se za putovanje obukao u sportskom fazonu, a mi smo ga primjetili kad je kupovao hranu u jednoj pekari.

Da Šabanović vodi računa o svojoj liniji i da je vjerovatno na nekom režimu, mogli smo da primjetimo i po tome što je umjesto nezdravog tijesta naručio obrok salatu, koju je na brzinu pojeo i krenuo ka svom gejtu kako bi se ukrcao na avion.

Podsjetimo, Isak, bivši dečko Aleksandre Mladenović, koji je potekao iz muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, istakao je nedavno da bi volio da učestvuje na Evroviziji, a u razgovoru za medije otkrio je zbog čega se ove godine nije prijavio na festival Pesma za Evroviziju, koji delegira predstavnika Srbije. Kako kaže, želja mu je da predstavlja rodnu Crnu Goru.

– Često me to pitaju, a ja bih najviše voleo svoju državu da predstavljam. Nikako da odem na tu Monteviziju. Prvi put me nisu zvali, drugi put nisam ni video da ima. Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji. Svakako bi mi bila velika čast – priznao je Šabanović.