“IMAM POTVRDU IZ BOLNICE DA IMAM POTRES MOZGA!” Baka Prase objavio scenu ispred PINKA, pa pozvao Željka da uradi OVO!

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ušli su u medijski rat.

Baka je u lajvu na svom kanalu istakao da mu Mitrović duguje novac, a onda su jedan o drugom počeli da iznose pikantne detalje.

Situacija se ne smiruje već danima, a Baka je riješio da ode korak dalje sa provokacijama, te je, nakon što je snimio klip u kome otkriva pozadinu sukoba sa Željkom, otišao i ispred zgrade Pink televiziji, sa drvenim penisom u rukama i slikao se.

Situacija je izmakla kontroli, kako je naveo jutjuber. Obezbjeđenje Pinka ga je navodno udarilo u glavu.

Nakon toga, Bogdan je objavio niz storija na svom Instagram profilu u kojima napada i vrijeđa vlasnika ružičaste televizije.

– Od kad je trotoar privatan posjed? Ja nisam kriminalac niti mafijaš da se suprotstavljam tvojim huliganima koje plaćaš da biju za tebe. Mogu i ja da platim obezbjeđenje, ali nisam kvazi mafijaš. Što ti nisi izašao? Jer ti je masna kosa da se ne prehladiš – napisao je Bogdan na svom profilu da ubrzo nakon toga objavio novi stori u kom kaže kako je navodno dobio potres mozga nakon što ga je udario dečko iz obezbjeđenja ispred zgrade Pinka.

– Takođe svi znaju da sam ovog majmuna odalamio drvenim ku****om da bih ja bio prozvan napadačem. Ovako imam potvrdu iz bolnice da imam potres mozga i prijavu u policiji da sam napadnut bez ikakvog razloga, kao i snimak dokaz da me ovaj homosapiens juri po ulici i objavi samo cijeli snimak da se vidi kako me udara, jer ako ne objaviš cijeli snimak policija će ga tražiti, a ti nećeš moći da kažeš da kamere nisu snimale – napisao je Baka Prase.

(Srbijadanas.com)