“IMA NEŠTO VIŠE IZMEĐU NJIH DVOJE”: Raskrinkani Car i Anđela: Ovo mijenja sve u Zadruzi

Kao što je već poznato, Aleksandra Nikolić je optužila Filipa Cara da je uputio poglede Maji Marinković, te su zbog toga ušli u žestok okršaj. Naime, malo za tim je između emotivnih partnera pao niz uvreda, zbog čega smo kontaktirali Slovenku Nikolić, Aleksandrinu majku.

Kako komentarišete svađu Aleksandre i Cara koja se dogodila u danu iza nas?

Kako mogu da komentarišem? Opet sam bila u hitnoj, šta da vam kažem? Ja sam osetljiva i prema drugim ljudima, a ne prema svom detetu. Ona je toliko doživela porodičnih trauma, tako da njoj treba mir, a ne dranje.

Da li mislite da Filip stvarno gleda Maju Marinković?

Da, da. Ja sam malo učila psihologiju kad sam bila u Americi i Nemačkoj, išla sam na te časove, a imam i urođeno to. Kako da ne gleda? Ja ne znam stvarno, ali ako već hoćeš nešto nemoj moje dete maltretirati, samo nemoj na moje dete. Moje dete se jedva izvuklo iz trauma i iz bolesti. Ne diraj mi je! Njoj kako nešto izgovori, bilo ko, nema veze, to je kraj za nju. Ona nije svoja. On je bio tužen, povukla je tužbu i on opet isto radi. Znači ja treba da idem dalje i da napravim belaj.

Da li mislite da je Filip prema Anđeli zaštitinički nastrojen samo kao prijatelj ili ipak postoji nešto više?

Ako se sećate, ako vidite slike, leto i priča, ako se sećate i onog kluba u Beogradu, tako da, sve vam je jasno. Postoji nešto više, ali on treba Aleksandri da kaže da ide na svoje mesto, da pokupi svoje stvari, a ne ovako da je maltretira. Treba to podneti, mi smo imale golgotu od života. Plašim se da ne dobije samo gušenje ili aritmiju, pa ne znam šta da joj radim?! Ona se 10 godina lečila, to ne mogu nikome da objasnim. Molim se svaki dan da se sačuva. Pravi mangupi to ne rade. Nije on ni f od frajera, niti je m od mangupa.

Da li mislite da u kući postoji dečko za Aleksandru?

Nema, niti joj neko treba. Za šta će joj iko? Nju čeka karijera napolju.

Kako komentarišete Anu, Anđelu, Maju i Zvezdana?

Ova Anđela sve pokušava da glumi Lunu, ali joj ne ide, ona je neponovljiva, zato je i pobedila. Luna je bila čista duša i čisto srce, kao moja Aleksandra. Anđela pokušava da napravi od sebe žrtvu, tako i Ana. Zvezdan kakav god je on ovako, ne pokušava da napravi žrtvu od sebe.

Je li Anđela prava drugarica Aleksandri, po Vašem mišljenju?

Ne mislim da joj je prava drugarica, ni u jednom kontekstu ne mislim. Ja znam šta je prava drugarica, ona će ukazati neke greške, a ne navijati vodu na svoju vodenicu. Nije joj prava drugarica, niti će joj ikada biti.