HITAN PREKID PROGRAMA! Pozlilo mu tokom emisije – produkcija ga odmah izvela kako bi mu pružila pomoć

Voditelju ,,Zadruge” Darko Tanasijeviću pozlilo je u toku emisije “Pitanja gledalaca” pa je zbog toga morao da pauzira emisiju, nakon čega je dobio svu potrebnu pomoć od produkcije. Voditelj se nakon kratkog vremena vratio u emisiju kako bi nesmetano nastavio sa programom.

Tim povodom oglasio se Darko za “Kurir” koji je otkrio zbog čega je morao da napusti emisiju i kako se sada osjeća.

– Pa u jednom trenutku negdje oko pola 4 kada već odavno nema reklama, osjetio sam da mi nije dobro, krenuo sam da se tresem i da se znojim kao da mi je pao šećer i odmah su mi tu neki zadrugari pritrčali u pomoć i dali mi nešto da se zasladim. Bio sam primoren da po prvi put prekinem emisiju, zapravo da pauziram i da izađem napolje kako bih došao sebi. Tada su mi kolege iz produkcije izmjerile pritisak koji je bio visok, a moj normalni pritisak je nizak. Popio sam odmah lijek, pojeo nešto i malo se okrepio. Čim sam poslije 20-ak minuta osjetio da mi je bolje, vratio sam se da bih završio emisiju – ispričao je Darko i dodao:

– Sada se osjećam najnormalnije, nemam nikakve tegobe. Vjerovatno me je stigao umor, nespavanje, taj neki ludački tempo. Hvala na brizi, nema potrebe za panikom, sve je u najboljem redu – zaključio je Tanasijević.