HAOS U BIJELOJ KUĆI! “SEPTIČKA JAMO!” Pljušte gnusne uvrede! Bukti rat za crnim stolom! (VIDEO)

U toku je podjela budžeta za ovu nedjelju, a DJ Tamaris je zaratila sa pola crnog stola svojom podjelom, pa ušla u žestoku svađu sa nekadašnjom prijateljicom Miljanom Popović.

– Zorici ne treba ni da govorim ništa, veliki budžet. Aniti ide mali, nismo našle zajednički jezik – rekla je Tamaris.

– U redu – rekla je Aniita.

– Miljana, mali budžet. Nebitna si mi, ne vidim te. Ti si neko ko misli da samo gledam šta ti radiš i gdje si, a zapravo nema istine – rekla je Tamaris.

– Gledaš da mi napakostiš – dodala je Miljana.

– Ti si opsjednuta sobom, misliš da se sve ovde vrti oko tebe – rekla je Tamaris.

– Kad si pjevala, ja sam rekla da ti ni glas više ne poznajem, a ti si nastavila da se svađaš – kazala je Miljana.

– Nemam ni ja potrebu da se svađam sa tobom kako stignem. Kada je čovjek zadovoljan sobom, on ne gleda šta rade drigoi, a ponajmanje naglašava samog sebe. Ti si prva koja ima potrebu da koristi otrovan jezik – rekla je Tamaris.

– Koristiš taj ejdžizam, to si ti – dodala je Miljana P.

– Žani bih dala sad srednji budžet, mislim da je to zaslužila s moje strane – rekla je Tamaris.

– Hvala ti – dodala je Žana.

– Marko M., njemu sam razmišljala koji budžet da udijelim, ali sam došla do zaključka da je najbolje da udijelim tebi srednji. Trudiš se oko higijene ovdje – rekla je Tamaris.

– Marko, šta misliš, koji budžet zaslužuješ od mene? – upitala je Tamaris Marka Stefanovića.

– Ne znam, možda mali. Rekao sam ti da si smarač, ali ništa loše nisam mislio., To je bilo da te podstaknem da se malo podigneš, jer ideš kroz kuću i ne radiš ništa – kazao je Marko.

– U redu, ali mislim da sam ja neko ko nikad tebe nije loše komentarisao – rekla je Tamaris.

– Ovo za mene nisu devedesete i vreme inflacije da ja čekam da ti kažeš nešto i da ti idem na noge kako bih uzela budžet. Vrijeme je da kažeš sama mišljenje o nama. Ja nemam potrebu da ti govorim na kakvoj smo mi relaciji – rekla je Sanja.

– Palacaš jezikom kao zmija. Ti si jedna septička jama. Sada si prva koja napada ljude, a kada se ovdje potegla tema oko tvoje je*ačine, onda si bila manja od makovogf zrna. Ta priča može da ti prođe kod nekog drugog, kod mene ne – rekla je Tamaris.

Detaljnije u video-prilogu: