HAOS EPSKIH RAZMJERA! Ivan Marinković opleo po Dragiću, siguran da glumi emocije prema Aleksandrim doveo je do tačke pucanja, GAĐALA GA FLAŠOM! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala naredno pitanje za Miljanu Kulić:

Vidimo koliko ti je teško, opusti se sve će biti kako treba – glasilo je pismo.
Ja se kajem zbog sebe i zbog svojih postupaka, samo sa mamom mogu da porazgovram.

Ne prija mi više druženje ni sa kim. Sada treba da budem sama, – rekla je Miljana.

Vidim da se kaje zbog svega, ali mislim da će doći dan da se izdugne iz svega – rekla je Marija.

Usljedilo je pitanje za Aleksandru Momčilović:

Zašto ne kađeš Ivanu šta ti smeta, nego ga napadaš?

Slažem se, mora tako – rekla je Sana.

Slažem se, mora tako da bude i nadam se da ćemo biti zajedno do kraja – dodao je Dragić.

Ja mislim da on nema emociju prema njoj uopšte, on je nju uništio. Ona je na početku pokazala energiju, on je nju odveo u pab i iskoristio pod dejstvom alkohola.

Mi smo bili svijesni svega šta smo radili, to nije istina – dodao je Dragić.

Ja moram da kažem šta sam vidio. Sana je krenula da ga poljubi, a on je okrenuo glavu nakon toga. Ona je toliko očajna žena u ćošku, a on glumi neđnog muškarca, a on dominira nad njom, a to je najlakše uraditi sa djevojkom poput Sane, on je nju zgazio – dodao je Ivan.

TI si Ivane ljubomoran na mene, ona je sjajna djevojka, a ona je ta koja insistira da provodimo vrijeme zajedno – dodao je Dragić.

Ona se boji da će pustiti klip i plaši se šta će on da joj kaže. On treba da priča sa njom kako bi video da li joj nešto smeta. Svi je vide utučenu – dodala je Marija.

Ona nije utučena, ali ne znam šta biste vi voljeli da ona bude sa Majom Marinković – dodao je Dragić.

Kada je bila prodavnica, on je njoj zamerio nešto i uhvatio je, a ona mu je rekla : “Nemoj da mi lomiš prste”, nerealno je da to radi – dodao je Ivan.

Smradu jedan bolesni – vikao je Dragić.

Debilu jedan matori – vikala je Sana i gađala Ivana flašom.

“Nemoj da mi lomiš prste” govorila si to, a ne da su ti se zaglavili prsti – vikao je Ivan kada je Dragić donio torbicu u kojoj drže novac.

Ovo je taj bijes koji ona drži u sebi i kada eksplodira – govorila je Marija.

On ovo da radi njoj nije baš normalno. Ona njemu govori da je guši, nedostaje joj prodica. Sano da li si rekla da te guši , da hočeš kod majke. Ti si nju ubio čoveče – rekao je Mikica.

Ja sam neko ko poznaje Sanu i Dragića, oni se rezervisani prema ljudima. Ivan je uz nju uvijek tu, ona je imala dosta trauma, a to su stvari koje ispoljavaju njene rekacije koje su takve – rekla je Maja Kovačević.

ja te razumijem da ne bi volio da ti ljudi gledaju devojku tako, ali je pitanje bitno da li je ona srećna u ovom odnosu u kojem je. Ona ima dvadeset godina, a ponaša se kao da ima sedamdeset. 24 sata provoditi vreme sa tobom, nije normalno – dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.