GOLMAN MAROKA IMA ŽENU KOJA NIJE KAO OSTALE SUPRUGE FUDBALERA: Kad je vidite sve će vam biti jasno

Golman Maroka postao je prava senzacija na Svjetskom prvenstvu, a njegova žena ukrala je svu pažnju zanosnim izgledom.

Heroj jedinog preostalog predstavnika Afrike i arapskog svijeta na Mundijalu slavio je zahvaljujući golmanu Jasinu Bonu koji je odbranio dva penala i tako postao jedna od omiljenih ličnosti Svjetskog fudbalskog prvenstva.

 

Uprkos tome što su doživjeli poraz na posljednjoj utakmici, kada su igrali protiv Francuske, to golmana Maroka nije učinilo manje interesantnijim javnosti. Pokazavši magiju na terenu, Jasin je oduševio svoj narod, a jasvnost je postala zainteresovana i za njegov privatni život.

Jasin je dobio i veliku podršku svoje supruge Iman, koja se razlikuje od ostalih žena fudbalera, a krasi je prirodna ljepota. Njihova ljubavna priča počela je 2016. godine, a dobilu i sina Izaka.

Uprkos tome što je veoma poznata u Maroku, budući da je influenserka i da je prati preko 270.000 ljudi, veoma je skromna i nije poklekla današnji trendovima što je posebno izdvaja od drugih.

Jasin i Iman nerijetko dijele na Instagramu fotografije kojima otkrivaju svoju idilu, a golman nikad ne propušta priliku da svojoj dragoj javno čestita rođendan ili joj izjavi ljubav bez nekog posebnog povoda.