Gledaoci ZGROŽENI! Ovako se nije ni Dalila ponašala – Balkanski Magazin

Ne mogu da veruju!


Aleks Nikolić ne prestaje da iznenađuje javnost. Svi su mislili da se promijenila nakon što je ušla u vezu sa Dejanom Dragojevićem i da je konačno našla momka koji će u njoj da gleda kraljicu, a ne samo prolaznu usputnu stanicu.

Ipak, neki đavo ne da mira lijepoj starleti te je u ovoj šestoj sezoni supela dosta pažnje da privuče svojim skriveniom flertovima sa različitim zgodnim muškarcima. Psoeldnji o kojem se dosta priča jeste njen bivši dečko Filip Car, veliki srcelomac.

Aleks je gostaval u emsiji kod Ivana Marinkovića i tada je Aleks uputila vrlo hladnu poruku Dekiju što je izennadilo i bivšeg muža Goce Tržan.

– Pozdravljam Dejana i kažem da nam je danas 10 mjeseci, da ga podsjetim. Kažem da ga volim i nadam se da je dobro, to je to – pričala je Nikolićeva.

– Malo šturo, ali okej. Možda je ljuta, nije dobila neke mafine – rekao je iznenađeno Ivan.

Potom je Aleks dodala


-Neću da pričam uopšte o tome.

-Bilo bi sumanuto da Filip nije izazvao ovakve reakcije, jer kao da je bio tu svaki dan – rekla je Aleks.

Potom je Marinković rekao jednu mudrost koju je zapisao još Vuk Stefanović Karadžić.

– Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da svaka zvijer pokaže znak – rekao je Ivan, što je zbunilo Aleks jer nije znala o čemu priča.

Mnogi osuđuju ovakvo hladno obraćanje Dejanu Dragojeviću. Mnogi sumnjaju da Aleks uživa u pažnji koju joj pruža Filip Car.

Prosudite sami u nastavku: