GAGI UMISLIO DA JE PORODICA ĐOGANI STVORILA “ZADRUGU”: POLUDEO OD BESA ZBOG ADAMA, PA SE JAVNO OBRATIO MITROVIĆIMA! (FOTO)

Adam Đogani i Uroš Ćertić su se na početku rijalitija družili, a onda je došlo do pucanja ovog prijateljstva kada je kaskader ušao u sukob sa njegovom devojkom Tamarom Nikolić, poznatijom kao di-džej Tamaris.

 

Adamov i Urošev odnos se ne dopada ni Gagiju Đoganiju koji je podelio snimak jedne njihove svađe na svom Instagram profilu.

Uroš Ćertić YouTube/Zadruga Official
UROŠ ĆERTIĆ YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL

– Sramoto romske zajednice i porodice Đogani, klošaru mali. Veliki šefe šta da ti radim kada zoveš ciguligu ligu li – zapevao je Uroš tokom svađe.

Marko Miljković, Luna, Adam i Gagi Đogani
MARKO MILJKOVIĆ, LUNA, ADAM I GAGI ĐOGANI

Ove reči su iznervirale Gagija, koji je umislio da je porodica Đogani stvorila rijaliti “Zadrugu”, s obzirom na to da su Luna Đogani, Anabela Atijas, Adam i on učestvovali u ovom rijaliti formatu, pa je rešio da se javno obrati Velikom šefu i šefici.

Gagi Đogani objava Instagram/gagiidjogani
GAGI ĐOGANI OBJAVA INSTAGRAM/GAGIIDJOGANI

– Već danima gledamo kako se vređa naša porodica na nacionalnoj osnovi, tačnije svi Romi? Zašto niko ne reaguje i zašto se dozvoljava da ova osoba otkako je ušla vređa sve na taj način, do kad ćemo da ćutimo i da trpimo takvo ponašanje? Nikad nas niste zaštitili kao porodicu Đogani, koja vam je stvorila Zadrugu i donela toliki novac, a znate svake godine da zovete jednog Đoganija da vam bude učesnik. Polovina vaših gledalaca su muslimani i romi, a vi dozvoljavate da se vređaju na takav način! Sramota da vas bude – napisao je Gagi Đogani i u objavi označio Željka i Milicu Mitrović.