EVO KOLIKI JE MAJIN MJESEČNI HONORAR! Isplivali detalji ugovora – Ovu cifru koju ona zaradi za samo mjesec dana pošten svijet ne zaradi ni za godinu

Maja Marinković važi za jednog od najvećih skandal majstora u Bijeloj kući. Njene ljubavne veze su prilično turbulentne i nerijetko se završe fizičkim okršajima.

Ona je mjesecima pregovarala sa članovima produkcije o ulasku u “Zadrugu”. U trenutku kada je donijela odluku da uđe, bila je u centru skandala jer je raskinula sa Petrom Raspopovićem Pecom, mužem Aleksandre Subotić. Veliki šef je znao da će ona praviti skandale u Bijeloj kući, i da će gledaoci biti uz male ekrane zbog njenih ljubavnih priča, te se nije dvoumio da li zaslužuje veliki honorar.

Maja je jedna od najplaćenijih rijaliti učesnika. Sudeći prema izjavi njenog oca, Radomira Takija Marinkovića, ona za samo mjesec dana zaradi čak 15.000 eura, što normalan svijet, ne zaradi ni za godinu dana poštenog rada. Taki je komentarisao Majinu vezu sa Filipom Carem, a onda je spomenuo i njenu kaznu jer je udarila Milicu Veselinović.

– Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Vidio sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksolodira. Bacila je 15.000 eura u vodu – izjavio je Taki u emisiji “Premijera-vikend specijal”.