EVO KO JE LUKA, DALILIN NOVI DEČKO: Njegov otac ne podržava vezu s Dragojevićkom – EVO KO JE I ČIM SE BAVI NIKOLIĆ

Isplivavaju novi detalji odnosa.

Starleta i bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, prije nekoliko dana je proslavila svoj 29. rođendan, a na žurci su pretežno bili njeni nekadašnji cimeri iz Bijele kuće, sa kojima je ostala u dobrim odnosima.

Među njima je i Lepi Mića, koji se nije ustručavao da javno otkrije detalje sa žurke, ali i sve što zna o novom Dalilinom dečku, Luki Nikoliću. Interesantno je da je Mića dobar prijatelj sa Nikolićevim ocem, pa ne treba da čudi što zna dosta toga o intrigantnom partneru Dragojevićeve.

– Oni su bili jako prisni, koliko sam ja video. Ako nije Luka, onda je Đole. Ja kažem da su oni u vezi i divan su par. Gospodin Nikolić lagano hara estradom. Ja mislim da je to peta, po mojoj evidenciji, djevojka iz “Zadruge” – rekao je Mića.

Printscreen
On je otkrio i da se Lukin otac ne slaže s njegovim izborom.

– Ja mislim da mom prijatelju nije dobro, ali tako je to. Neće on da se miješa, on je stariji čovjek. Luka je mlad dečko, ništa on loše ne radi. Nikom on nije obećao da će da je ženi, kad je lijepo budu zajedno, kad ne budu… Ali da voli malo po estradi da švrlja, voli. Luka zvani estradna recka, dok njegov tata savjesno, u svakom momentu priseban, radi i pravi pare. On je ozbiljan domaćin na Kosovu, Luka udara recke po estradi – kaže Mića.

– Dalila je našla Luku, sa njim je i ja sam vidio na žurki, a i fanovi puštaju preko društvenim mreža. Sa druge strane Car je bio na večeri bluda kod Deniz Dejm. Ona ne priprema salate, nego blud i razvrat. Car je bio na bludu, Dalila na svom rođendanu u opuštenoj atmosferi. Mislim da će večeras imati dosta vremena da objasne kako se izgasila ona ogromna emocija i obostrana želja da budu zajedno. Jednostavno izgleda da su slagali, nisu se razišli jer ne mogu da se dogovore, nego jednostavno istina je, da je bilo toliko emocije ne bi našli nove partnere i mijenjali ih kao na traci… Poslije Gringa Luka, kod Cara Maja, Deniz. Recke se udaraju na sve strane – kaže Mića za Pink.rs.