DONIJELA VAŽNU ODLUKU: Anastasija nakon gubitka bebe napušta Španiju

Njoj je trenutno najveća podrška njen izabranik Nemanja Gudelj, ali i porodica koja živi u Srbiji.

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj prije dva dana saopštili su da su izgubili bebu.

Njih dvoje već neko vrijeme žive u Sevilji, gde Nemanja igra za tamošnji fudbalski klub, a kada su obavijestili javnost da čekaju djevojčicu, plan je bio da se cijela porodica nastani u Španiji.

Ipak, Anastasija je nažalost izgubila bebu, a kako se sad navodi želi da se vrati u Srbiju kako bi u teškim trenucima bila uz svoju porodicu.

Kako “Blic” navodi, Anastasija je dobila španske papire, te to više nije razlog zbog kojeg nije mogla da doputuje u svoju zemlju.

– Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vrijeme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vrijeme Nemanja i on joj je najveća podrška – navodi upućeni izvor.

Ražnatovićeva će sada prvi put vidjeti i mlađeg sina svog brata Veljka, Krstana, koji je rođen drugog dana Uskrsa.

– Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspjeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje – priča izvor Informera.