– Doktore, sterilan sam. Ne mogu imati dijete.

– Doktore, sterilan sam. Ne mogu imati dijete.

Jeste li uradili testove?

– Džaba je moj doktore. Nasljedno je, deda i otac su isto bili sterilni.

– Pa odakle si onda ti došao bre?

Kad će ovaj:

– Ja iz Bihaća. Što??

 

Jelena Karleuša u posljednje vrijeme nije mnogo u medijima govorila o privatnom životu i odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Tako je nedavno na promociji svoja nova dva albuma istakla da je “Duško definitivno neko ko je dio njenog života”, a sada je u intervjuu za “Story” ogolila dušu i otkrila da je on “njena životna greška”.

– Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – navela je između ostalog JK, na pitanje da li joj je upravo kreativni rad na ovim zahtjevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo u prethodne četiri godine.

Jelena je priznala da je u njenom životu bilo puno bola i da je balada “Ja” puna autobiografskih momenata.

– U mom životu je oduvek bilo mnogo bola. To što sam ja za javnost i za život jaka žena, ne znači da me udarci ne bole. I životni i ljubavni, samo ja znam da trpim i da stegnem zube pa javnost misli da je normalno da se ja napadam, linčujem, izlažem pritisku, da mi se krše ljudska i ženska prava. Malo ko me i doživljava kao nežnu ženu i majku, više sam kao neki vanzemaljac u ovom našem društvu. Nažalost, mene je život toliko osnažio udarcima, toliko sam se borila i privatno i poslovno da ja za drugačiji način funkcionisanja, sem za klinč, gard i borbu, ne znam. Volela bih da mi ovaj dosadašnji život nije bio tako stresan i bolan, ali takva mi je karma. Nekog bi sve ovo dotuklo, ali sam ja izabrala da nema predaje. Imam samo jedan život i neću da budem žrtva, imam ćerke, hoću da im budem primer kako se žena bori i pobeđuje, kako ne da na sebe i kako je jaka i kako se ne miri s porazom. Kao u pesmi, kada me ovaj grad i ovo društvo udare, ja okrenem i drugi obraz da pokažem da mi ne mogu ništa i da suze pretvaram u dijamante koji nikada ne gube sjaj. Pesma “Ja“ ima jake autobiografske momente… Poslušajte je pažljivo – rekla je Karleuša za “Story”.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ