DODIKOVA KĆERKA NA ŽESTOKOM UDARU NAVIJAČA IZ BOSNE ZBOG RONALDA Odgovorila je: Da vam nije Srba…
Fudbalska reprezentacija Portugala gostuje večeras Bosni i Hercegovini u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Sa nacionalnom selekcijom je stigao i Kristijano Ronaldo, pa je to bila lijepa prilika da se mnogi uslikaju sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena. Tako su se sa slavnim fudbalerom slikala deca Miralema Pjanića i Edina Džeke, ali i djeca Gorice Dodik, kćerke predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i rođaka predsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića.

No, navijači iz Federacije BiH nisu mogli bez političkih provokacija da komentarišu fotografiju.

“Ne bi ga vidjela da nisi u Federaciji. za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se”, upitao je jedan od pratilaca na Instagramu.

3654680-untitled4-ls

FOTO: INSTAGRAM/DODIKGORICA

Uslijedio je odgovor Gorice Dodik.

“Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju”, poručila je ćerka Milorada Dodika.

Na tu poruku je dobila brojne uvrede i prijetnje, koje je objavila na Instagramu, a zatim i poručila.

“Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inbox, a koji se odnose na ‘suživot’ naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno!”

3654686-20231016-16-53-25price-instagram-ff

FOTO: SCREENSHOT