“DOBILA SAM INFORMACIJU!” Marija priznala da ima vijesti iz Niša, pa otkrila Miljani šta je sa Bebicom! (VIDEO)

Tokom emisije “Pretres nedelje” komentarisao se i turbulentni odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a onda je spomenut i Miljanin diskvalifikovani dečko, Nenad Macanović Bebica.

– Naravno da nisam izmislila, ja nisam išla u Niš da vidim da li je Nenad tamo. Ja sam joj rekla da vidim kako će ona da odreaguje. Ona meni kaže: “Istog momenta ja izlazim odavde” i ja je pitam: “Čekaj, Miljana, zašto?”, ona mi kaže da joj se smračilo pred očima… Ja sam ubeđena da ona voli Nenada, da su oni jedno drugom ovdje rijaliti igra. Je l’ možeš dvojicu da voliš?! – rekla je Marija Kulić.

– Ja sam objasnila sve na intervjuu u nedjelju – rekla je Miljana.

– Ako se Zola igra sa Miljanom, okej da jverujemo, ali zbog čega se Miljana igra sa Zolom – pitao je Darko Tanasijević.

– Evo isto. Ne može sama, bila nekada u “Zadruzi 1”, pet sezona je sa njim. Ona ne može u ovom prostoru, ako je on tu, da bude bez njega. Negde u podsvijesti i ona to osjeća da kada se završi rijaliti, da neće biti sa njom…To je opsesija, a napolju se izdogovarate, neposredno pred početak rijalitija se čujete, pa onda pravite priču – rekla je Marija.

– Je l’ istina da je Nenad otišao? – pitala je Miljana.

– Ne znam, nisam kod kuće. Ja sam ti rekla jer je nenormalno da čovjek sedi u našoj kući – rekla je Marija.

– Da li je istina da se Marija, kako si rekao, smorila kada se Miljana vratila – pitao je Darko.

– Ja sam je sakrio iza vecea, ja dođem kod Marije, njoj osmijeh od uva do uva, ne možeš da vjeruješ koliko je bila srećna – rekao je Zola.