DEJAN DRAGOJEVIĆ SAD PRIZNAO I ZVANIČNO: Evo šta je prava ISTINA o njemu i PROMJENI VJERE

Dejan Dragojević javno je otkrio da je prešao u Islam, a nedavno je otputovao u Saudijsku Arabiju odakle se redovno oglašava.

On je sada na svom Instagram profilu objavio snimak iz Kabe – centralnog svetilišta Islama.

Dejan je u snimku otkrio da će tu da klanja, a to će mu ujedno biti i najbliži saf.

– Za pola sata treba da zaučim, sjedim ovdje već dva sata na suncu, ako Bog da biće mi najbliži saf koji može da postoji. Svi se okrećemo prema Kabi, a ja ću da klanjam ovdje ispred- rekao je Dejan u snimku i samim tim zvanično potvrdio da je promijenio vjeru.

Inače, Kaba je centralno svetilište islama. Predstavlja kiblu, tj. posebnu tačku prema kojoj se muslimani okreću u vrijeme molitve. Kaba za muslimane predstavlja središte svijeta, njegov „pupak”. Smatraju da je ona prvo što je Allah stvorio.

PRINTSCREEN/YOUTUBE/DEJAN DRAGOJEVIĆ

Podsjetimo, Dejan Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promijenio vjeru i prešao u Islam, a njegova majka Biljana Dragojevića, koja zbog lošeg odnosa sa snajkom dugo nije bila u kontaktu sa sinom, otkrila je da nije znala za ovu njegovu odluku, te da je bila iznenađena kada je saznala.

– Pa šta ja da vam kažem. On je punoljetan, može da radi šta hoće. Znate šta, o vjeri se mnogo ne zna, zato svašta pišu, tako da… To je njegov izbor – rekla je ona i otkrila da podržava Dejanovu odluku da iz pravoslavlja pređe u islam.

– Uvijek sam podržavala šta god da je bilo, šta god da se desi. Svako je uz svoje dijete – rekla je ona za Pink.