DAVID DRAGOJEVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Otkrio šta misli o Aleksandri Nikolić poslije svega

Stariji brat Dejana Dragojević rijetko se oglašava kada je rijaliti u pitanju, a sada je dao svoj sud o aktuelnim dešavanjima iz Bijele kuće.

On je sada progovorio o odnosu njegove bivše potencijalne snajke Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

– Nisam nešto kvalitetno ispratio, ali koliko mi izađe na društvenim mrežama, vidio sam. Opet, ako su toliko dugo zajedno, ima tu nešto. Ima neka ljubav, ne bi mogli da budu toliko zajedno. Da li će to opstati napolju ili ne, ne znam stvarno. Opet kažem, u ljubavi želim svima sve najbolje – istakao je David.

David je prokomentarisao i o Zvezdanu Slavniću, te otkrio da li misli da će iz rijalitija izaći sa Majom Marinković, Anđelom Đuričić ili Anom Ćurčić.

– Mislim da neće ni sa jednom. Mislim da njega ne zanima Anđela. Mislim da, kako se završi da će ići svako svojoj kući. To je neko moje viđenje. Ne mogu uopšte da provalim Aninu priču. Šta priča, šta radi, ništa se ne poklapa jedno sa drugim – ispričao je Dragojević, koji je prokomentarisao i Anino prijateljstvo sa Zoricom Marković:

– Rijaliti priča klasična! U Zadruzi slabo da ima nekog prijateljstva, ali što se tiče Zorice i Ane to je čisto da bi bila neka priča – dodao je.

Bivši zadrugar se osvrnuo i na to što Maja pokušava da se zbliži sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Moguće da može da bude tu nešto. Oni su već bili zajedno i sve. Maja kad nešto naumi, ona to mora da uradi. Ja sam najveću borbu u kući vodio sa njima kad je sve počelo dole to. Slabo smo se mi svađali, malo sam sa Janjušem. Meni je Maja kul, ona šta naumi, to i uradi. Nisam nikad bio na Majinom afteru, nismo se sretali. Moguće je da dođe do pomirenja između nje i Janjuša – ispričao je David u emisiji na RED-u.