ČUO SE SA OCEM PRED PREDAJU POLICIJI: Osman obavio poziv s Karićem, EVO KOLIKU KAZNU ZATVORA BI MOGAO DOBITI

Stefanu Kariću određeno je zatvorsko zadržavanje od 48 sati nakon što ga je starleta Nataša Šavija optužila da ju je brutalno pretukao.

Nataša Šavija šokirala je javnost kada je objavila svoje jezive fotografije na kojima se vide povrede lica i izjavila kako ju je bivši učesnik Zadruge Stefan Karić prebio na jednom svadbenom veselju. Zbog teških povreda završila je u bolnici gdje je i operisana, a Stefan Karić se tri dana posle incidenta pojavio sam u policiji gdje mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Njegov otac, Osman Karić isticao je da se tokom Stefanovog bjekstva nijednom nije čuo sa njim, a sada je otkrio da je imao poziv sa sinom prije nego što mu je određeno zatvorsko zadržavanje.

“Posljednji put kada sam se čuo sa Stefanom bilo je juče dok je bio na putu u Sremsku Mitrovicu da se javi u policiju. Kao što znate, određen mu je pritvor od 48 sati, tako da je sada nemoguće imati bilo kakav kontakt sa njim, čak ni ovlašćeni advokat nema pristup”, rekao je Osman i dodao: “U svrhu daljeg toka istrage ja se za sada neću oglašavati”.

Stefan se od incidenta nije oglašavano, a njegov advokat je otkrio da ukoliko se dokaže njegova krivica, prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

“On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu. Videćemo ishod. Teške tjelesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest mjeseci do pet godina. On se osjeća dobro. spreman je na proces. Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobjegao sa lica mjesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem”, rekao je advokat Goran Karadarević.

(MONDO/Blic)