ČEKAJU 12. DIJETE, ALI SE NALAZE U VELIKOM PROBLEMU: Ono Što Su URADILI Sa Ostalim MALIŠANIMA Tvrde Da Je SLUČAJNOST

Tek nakon rođenja i imenovanja drugog deteta primetili su da je to potpuna slučajnost

Gveni Blankert i Marino Vanina roditelji su 11-oro dece koji su smislili neobičan način za odabir imena. Naime, dali su deci imena tako da su koristili ista četiri slova – a planiraju da to urade i s 12. detetom koja treba uskoro da se rodi.

Iako nije neuobičajeno da roditelji svoj svojoj deci daju imena koja počinju na isto prvo slovo, ovo je definitivno neka nova i nesvakidašnja metoda. Ova porodica je sasvim slučajno pala u rutinu imenovanja istim slovima i otada je se drži. Deca ovog belgijskog para imaju imena koja u sebi sadrže slova A, E, L i X.

– Našeg najstarijeg sina nazvali smo po Marinovom očuhu (Alex) jer smo mislili da je to lepo ime. Ime našeg drugog sina postalo je Axel – i nakon toga smo odlučili nastaviti u istom tonu – objasnila je Gveni.

Tek nakon rođenja i imenovanja drugog deteta primetili su da je to potpuna slučajnost.

– Shvatili smo da su to ista slova pa smo odlučili da nastavimo tako – rekla je.

Gveni i Marino su rekli da planiraju da dobiju još dece nakon što se rodi deveto, kojeg su nazvali Xale.

Njihovo 11-oro dece trenutno imaju vrlo neobična imena: njihov najstariji sin od 13 godina, zove se Alex, a tu je i Axel koji ima 12, sledi Xela (11), Lexa (10), Xael (9), Xeal (8), Exla (5), Leax (4), Xale (2), Elax (1) i Alxe koji još nema godinu dana.

Porodica od sedam devojčica i četiri dečaka uskoro očekuje bebu broj 12 i to dečaka.

– Uskoro će se roditi dečak i to će doneti konačni rezultat od 7:5. Sedam devojčica i pet dečaka – rekla je ponosna mama.

Međutim, par nema želju da ima još dece, već su srećni što će imati upravo onaj broj koji su zamišljali.

– Od samog početka postavili smo lestvicu na dvanaestero dece i toga ćemo se i držati. Onog dana kada će za stolom sedeti 12 dece, naša porodica će biti potpuna – rekla je Gveni.

Kombinacija od četiri slova inače dopušta 24 različita imena, što omogućuje budućim roditejima da se odluče za još pokoju varijaciju za 12. i ujedno i poslednje dete, piše Kidspot. (espreso.co.rs)