CAR I ALEKS PRED RASKIDOM – PRIZNALA JE DA BI BILA SA JANJUŠEM: Filip poludio od bijesa pa joj rekao OVO (VIDEO)

Filip Car pokušao je da zaustavi raspravu sa Aleksandrom Nikolić, ali nije uspio da izdrži da joj ne prebacuje. Sve je počelo kad je Aleksandra rekla da ukoliko bi morala, da bi bila sa Markom janjuševićem, što je iznerviralo Cara jer je uopšte rekla da bi bila sa nekim.

– Ti i ja smo dva različita svijeta i ja ću nastojati da me shvatiš i da možemo da nađemo kompromis da do ovakvih situacija ne bi dolazilo – rekao je Car.

– Ponašaš se kao da si ti mene zatekao kako ovde ležim sa momkom zbog kojeg sam te osatvila i sa kojim sam te prevarila, kao da si ti to zatekao a ne ja. I nemoj ništa više da me pitaš jer kasnije odrukaš – rekla je Aleks.

– Ja sam samo rekao šta ti misliš. Nikad ništa nisam odrukao, čak i kad si najstrašnije stavri pričala i skrnavila me, ja sam klasika uvrede govorio. Kod tebe je sve misterija – rekao je Car.

– Ali ja nemam loše mišljenje o Janjušu – rekla je Aleks.

– Izađi napolje molim te. Bog te je*ao dragi. Kako kažeš da bi imala sa nekim nešto, a imala si. Ja progutam to, a ti kažeš da nemaš loše mišljenje. Ako nemaš onda nemoj da mi puniš glavu. Ne sluđuj sluđenog i ne čudi se kad napravim s*anje na kontu gluposti koje mi pričaš – rekao je Car.

– Rekla sam da ne bih bila ni sa kim, ali je čovek rekao da moram da odgovorim na pitanje – rekla je Aleks.

– Ne moraš. Ne moraš da odgovoriš za nekoga sa kim si se je*ala i za nekoga ko je hteo da te je*e – vikao je Car.

– Ko kaže da je htio da me je*e, htio je da bude sa mnom, a ne samo da me je*e – bunila se Aleks.