BILA JE U REALITIJU, PA SE UDALA I SAD ŽIVI DALEKO OD SRBIJE: Muž joj je profesor, rodila dvoje djece i pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Javnost je Jelenu Žeželj, sada Seležan, upoznala 2008. godine kao učesnicu “Velikog brata”. Ona je tada svojim atraktivnim izgledom odmah pobrala brojne simpatije, piše Blic.rs.

Nekoliko godina kasnije oprobala se i u VIP izdanju istog projekta, a potom i kao voditeljka na Prvoj televiziji. Tokom boravka u rijaliju Jelena Žeželj započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju kuće “Velikog brata” sa još dvoje učesnika poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Prilikom ulaska u kuću “Velikog brata” Jelena je izjavila:

– Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lijepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Jelena je sada u braku sa Nemanjom Seležanom, dala je otkaz i sa njim se odselila u Ameriku, budući da on tamo radi kao profesor na jednom fakultetu.

Jelena se udala 2014. godine, a ostvarila se i u ulozi majke. Pored kćerke Mie, imaju i starijeg sina Stefana, koji ima osam godina, a porodica Seležan živi izuzetno luksuznim životom.