ANKSIOZNI NAPAD PANIKE: Tokom brutalnog sukoba suparnica otkrivena istina o zdravstvenom stanju Ane Ćurčić

U toku emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević podigao je Anu Ćurčić, a zatim se u izlaganje ubacila i Anđela Đuričić.

– Ja šizofreničarka na papiru nisam, ali danas mi je pukao film na njeno ponašanje koje nema mjeru – rekla je Ana.

– Vi ste mene vrijeđali, omalovažavali i iznosili stavri o meni. Jedan jedan smo apsolutno. Ja sam čak možda dva – uzvratila je Anđela.

– Nisam šizofreničarka na papiru kao što si rekla. Ja imam anksiozne napade panike i to je danas normalna pojava – istakla je Ćurčićeva.

– Ja pričam samo šta sam čula. Ona je mene gurnula, onda kad je bilo ono sa njom i Zvezdanom. Ja imam pravo na svoje mišljenje, Darko – rekla je Anđela.

– Je l’ to šizofrenija? – pitala je Ana.

– Rekla sam da sam u njenom pogledu vidjela to, ali njoj očigledno samo moje mišljenje ne odgovara. Nisam ja jedina, prva sam koja je rekla nešto iz njihove rasprave, ali doći će ona u situaciju kad će joj neko drugi u svađi reći ono što joj je Zvezdan rekao. Svi udaraju na ono što najviše boli. Ne znam da li je istina to što je rekao, ali nisam poslednja od koje će to čuti – rekla je Đuričićeva.

– I danas mi je pomenula djecu – bjesnila je Ćurčićeva.

– Anđela je izrazila želju da ode na veliku nuždu od priče pominjanja tebe i tvoje djece – rekao je Darko.

– Da li je moguće? – rekla je Ana.

– Da, da. Ona je krenula da se raspada kad je rekao primjer, bez jedne loše riječi. Ja ne volim tu patetiku – uzvratila je Anđela.

Majo, da li je rekla da ona nije Ana, pa da ga trpi? – pitala je Ana, a Maja potvdila.

– Da, da. Ja nisam Ana. On je rekao da zna da bih ga je ostavila i otišla – uzvratila je Anđela.

– Ja sam za 13 godina saznala za jednu prevaru koja čak mislim da nije bilo ništa konkretno, druga osoba je bilo konkretno i poslednji u 2015. godine. On je posle prizano da me je sve vrijeme varao. U “Zadruzi” kad je bio saznala sam za kladionicu. Mene Anđela zaista ne boli, a ona sa toliko žara priča o meni – rekla je Ana.

– Nije mi jasno, ona me je vrijeđala od prvog pretresa. Ako je ne bolim što ne bude dostojanstvena do kraja. Što nije otišla kod te u kladionicu – rekla je Anđela.

– Ja nju bolim, vjeruj mi. Ona želi da nahrani ego – rekla je Ana.