“ANĐELINI RODITELJI TREBA DA SLAVE MAJU, spasila im je dijete!” Prvo Takijevo oglašavanje – bijesan kao ris!

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario svoju ljubavnicu, Anđelu Đuričić, i to u divljačkoj, vreloj akciji sa rijaliti zvijezdom Majom Marinković, njenom ocu Radomiru Takiju Marinkoviću gubi se svaki trag, da bi se kasnije ispostavilo da je napustio Srbiju.

Taki se sada prvi put oglasio i prokomentarisao dešavanja između Maje i Zvezdana.

– Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osjećao da tako nešto napravi mojoj kćerki… Trebali su da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni volio, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dijete! Kad se “Zadruga” završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga – rekao je Taki za “Republiku”.

Podsjećanja radi, nakon što je nevjenčanu surpugu Anu Ćurčić prevario sa Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić napravio je još jednu preljubu u rijalitiju i uplovio u intiman odnos sa Majom Marinković, koji su za manje od 24 sata imali nekoliko vrelih akcija pred kamerama.